Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:

ЛЕСЕН Кеш Кредит

Износ 300.000 МКД

Месеци 60

Рата за првата година: 5.794 МКД

Рата за останатиот период: 6.105 МКД

Избери кеш кредит

Актуелни понуди

Известување: Детектирани лажни телефонски повици кон клиенти на Охридска банка

Детектирани се лажни телефонски повици, во кои извесни лица се претставуваат како вработени во Охри

Повеќе

Понуда за одложување на наплатата на кредитните обврски

Охридска банка АД Скопје објави Понуда за одложување на наплатата на кредитните обврски за 6 месеци

Повеќе

Станбен кредит со 10 години фиксна каматна стапка

Пред да избереш, изброј до десет!

Повеќе

Лесен кеш кредит

Исполни ги лесно големите желби

Повеќе

Кредити

Исполнете ги вашите големи и мали желби со кредитите на Охридска банка креирани за задоволување на вашите потреби

Олеснителни услови за сите нови апликации за Лесен Кеш, Станбен, Кеш Хипотекарен и Кеш кредит со депозит во периодот до 31/07/2020!

Дознај повеќе

Сметки

Обезбедете тековни сметки кои одговараат на вашите потреби

Дознај повеќе

Пакети

Избери го најдобриот пакет дизајниран според твоите потреби

Дознај повеќе

картички

Флексибилност и слобода во сите ваши плаќања со картичките од брендовите MasterCard и Visa

Дознај повеќе

Депозити

Штедете за вашата и за иднината на вашите најмили, според начинот на штедење кој најмногу одговара на Вашите потреби

Дознај повеќе

Електронска
Банка

Брзо и лесно користете ги банкарските услуги од удобноста на вашиот дом

Дознај повеќе

Мoja банка

Виртуелна банка за живот во движење

Дознај повеќе
Сподели ја страната на некој од социјалните медиуми:
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk
Види ги сите локации во Македонија Мапа